Partners

Partners

Vidyard is het online videoplatform voor bedrijven. Of je nu een videobeheeroplossing nodig hebt voor je bestaande video’s, of videosoftware om nieuwe video’s te maken, Vidyard is de snelste manier om online video’s op te nemen en deze te tracken.

“Met Vidyard zijn we in staat om sales professionals te helpen om een persoonlijke video boodschap eenvoudig te maken en op detail niveau de impact hiervan te kunnen meten.”

Salesstep is een sales assessment tool die inzicht geeft in de drive, attitude en competenties van sales professionals. De evaluatie betreft een online vragenlijst die op 20 verschillende sales competenties een score kan terugkoppelen.

“Met Salesstep zijn we in staat om met een hogere zekerheid sales professionals voor onze klanten te werven en te selecteren.”

“Their unique blend of B2B sales experience and sales methodology makes them a great fit”

Kevin O’Brien
VP of Strategic Partnerships

ActiveCampaign is een wereldmarktleider en biedt de tools voor e-mailmarketing, marketingautomatisering en sales automation die nodig zijn voor een onvergetelijke klantervaring.

“Onze specialisatie is het ondersteunen van sales professionals om ervoor te zorgen dat ze twee plekken tegelijk kunnen zijn”.

Co-assemble biedt een platform om sales enablement programma’s en online cursussen vorm te geven op een gebruiksvriendelijke manier. 

“Het adoptie programma, scripts en de video content maken we op maat om zo een geweldige ervaring te kunnen delen met medewerkers”

Met VideoAsk kan je makkelijker de ‘face-to-face experience’ creëren voor je prospects en klanten via asynchrone video communicatie.

“Build trust fast using the most engaging technology on the web — the human face.”.