OVER ONS

Visie & missie

Alon en Effy groeien beide op in Rotterdam en nemen een aantal jaar geleden het besluit om in Israel te gaan wonen. Hun zakelijke netwerk bevindt zich echter grotendeels in Nederland. Ze beseffen hoe belangrijk het is om op regelmatige basis relaties de hand te schudden, maar dit is niet altijd meer mogelijk vanwege hun thuisbasis 3.500 kilometer verderop. Ze reizen dan ook met grote regelmaat naar Nederland en doen dit nog steeds met plezier, maar we krijgen steeds vaker het gevoel dat ze grip verliezen op de relatie – die zo belangrijk is voor hun beide.
Als ze hun idee over de toekomst van sales delen met Ran is hij direct enthousiast. Hij weet als geen ander hoe moeilijk het is om relaties te bouwen op afstand vanwege zijn international salesrol voor meer dan 20 jaar.
theNextSales is dichtbij op afstand met de ‘digitale handshake’ door het verkoopproces te videofyen.
theNextSales is geboren.

Waarden

  • We willen eerst vertrouwen geven.
  • We zijn loyaal aan onszelf en onze relaties.
  • We werken met wat we hebben.
  • We geloven in ‘wij’ denken en niet in “ik”.
  • We willen blijven groeien.
  • We geven het goede voorbeeld.
Managing Partner

Effy Shkuri

Effy is een ondernemer in de software industrie met bijna 20 jaar ervaring in een commerciële rol. Hij heeft in de afgelopen jaren gemerkt dat je als verkoper soms een langzame consultatieve aanpak moet loslaten, omdat kopers soms gewoon de spanning willen voelen. Verkopen heeft een ritme – Vaak langzaam, maar soms razendsnel, maar het winnen van vertrouwen staat altijd centraal.

Zijn ambitie om een verkoopmethode te bedenken voor sales en non-sales heeft geresulteerd in De Trust Mindset.

Managing Partner

Alon Shkuri

In de afgelopen 7 jaar heeft Alon gewerkt in de snelle financiële wereld. Hij heeft kennis mogen maken met de neuroscience verkooptechnieken die typisch zijn voor deze industrie. Het snelle verkopen heeft hem vermoeid, omdat het trucje zijn leven ging beheersen.

De liefde voor het verkoopvak is gelukkig altijd gebleven en hij wil zijn ervaring graag overbrengen op theNextSales. Hij gelooft dat de verkoper van de toekomst verkooptechnieken pas kan toepassen als de verkoopfilosofie en methodiek diepgeworteld zijn.

Managing Partner

Ran Shribman

Ran is de meest ervaren verkoopleider van ons team en een echte teamplayer. Winnen zal voor hem nooit ten koste gaan van anderen en dat is zijn absolute kracht in een wereld waar alleen de nr.1 het podium krijgt.

Hij heeft zijn sporen verdiend bij start-ups en scale-ups in de EMEA- en APAC-regio’s. Hij ziet de wereld van sales sneller veranderen dan ooit tevoren en is gedreven om te blijven innoveren. Leeftijd speelt wat hem betreft geen rol in de mate waarin verkopers innoveren.

Accountmanager

Yaalit Pereira

Yaalit heeft 5 jaar ervaring in sales en is explosief op een unieke manier. Haar productiviteit in haar power hours is ongekend. Ze was op zoek naar creatievere manieren om klanten te helpen en heeft haar draai gevonden met video selling. Ze is op dit moment een van de weinige verkopers ter wereld die 80% van haar tijd gebruikt om engagement te verhogen door de inzet van beeld in plaats van de telefoon.