OVER ONS

Visie & missie

We groeien beide op in Rotterdam en nemen een aantal jaar geleden het besluit om in Israel te gaan wonen. Ons zakelijke netwerk bevindt zich echter grotendeels in Nederland. We weten hoe belangrijk het is om op regelmatige basis onze relaties de hand te schudden, maar dit is niet altijd meer mogelijk vanwege onze thuisbasis 3.500 kilometer verderop. We reizen dan ook met grote regelmaat naar Nederland en doen dit nog steeds met plezier, maar we hebben soms het gevoel dat we onze grip verliezen op de relatie – we moeten het dus anders doen.
Steeds vaker zetten we innovatieve video technologie in om onze klanten te kunnen zien en dit helpt ons de relatie te versterken. Als we vervolgens in onze zoektocht naar betere oplossingen een video ontvangen van een verkoper uit Australie voelen we dat afstand geen belemmering hoeft te zijn – we voelen direct de klik die mogelijk is op afstand.
We besluiten dan ook om ons volledig toe te leggen op de ‘digitale handshake’ door het verkoopproces te videofyen.
theNextSales is geboren.

Waarden

  • We willen eerst vertrouwen geven.
  • We zijn loyaal aan onszelf en onze relaties.
  • We werken met wat we hebben.
  • We geloven in ‘wij’ denken en niet in “ik”.
  • We willen blijven groeien.
  • We geven het goede voorbeeld.
Managing Partner

Effy Shkuri

Effy is een ondernemer in de software industrie met bijna 20 jaar ervaring in een commerciële rol. Hij heeft in de afgelopen jaren gemerkt dat je als verkoper soms een langzame consultatieve aanpak moet loslaten, omdat kopers soms gewoon de spanning willen voelen. Verkopen heeft een ritme – Vaak langzaam, maar soms razendsnel, maar het winnen van vertrouwen staat altijd centraal.

Zijn ambitie om een verkoopmethode te bedenken voor sales en non-sales heeft geresulteerd in De Trust Mindset.

Managing Partner

Alon Shkuri

In de afgelopen 7 jaar heeft Alon gewerkt in de snelle financiële wereld. Hij heeft kennis mogen maken met de neuroscience verkooptechnieken die typisch zijn voor deze industrie. Het snelle verkopen heeft hem vermoeid, omdat het trucje zijn leven ging beheersen.

De liefde voor het verkoopvak is gelukkig altijd gebleven en hij wil zijn ervaring graag overbrengen op theNextSales. Hij gelooft dat de verkoper van de toekomst verkooptechnieken pas kan toepassen als de verkoopfilosofie en methodiek diepgeworteld zijn.