90-day programma

90-day programma

Week 1:
Virtuele assessment

We starten ons trainingsprogramma met een virtuele assessment voor management en sales. Ons doel is om de persoonlijke behoeften, doelstellingen en KPI’s en persoonlijke behoeften te begrijpen voordat we met het virtuele verkoopprogramma beginnen.

Week 2-4:
Online training

Week 2:
Online training

Deelnemers ontvangen een uitnodiging voor onze virtuele verkooptraining met 120 minuten aan inhoud. De inhoud is een mix van video’s, blogs, quizzen en andere interactieve inhoud in een micro-leerformaat. Onze focus ligt op het inspireren van deelnemers door 20+ real-to-life scenario’s aan te bieden in de context van hun dagelijkse werk.

We leveren SCORM-pakketten voor uw bestaande LMS of we bieden de volledige ervaring op ons platform.

Week 4-6:
Workshops

Na het virtuele assessment en de online training hebben we kick-off workshops om doelstellingen en het online traject te bespreken met maximaal 8 deelnemers per workshop.

De 2e workshop is een verdiepingstraining van 2 x een dagdeel met als doel het bespreken en trainen van real-to-life scenario’s alvorens aan het coachingstraject te beginnen.

Week 6-12:
Coaching

Een programma van 6 weken met kleinere groepen van max 4 deelnemers waarbij we op basis van persoonlijke doelstellingen een rollenspel gaan doen.

De focus ligt op het in de praktijk brengen van de geleerde vaardigheden door het bespreken van concrete resultaten.

Wil je meer weten?